Välj anläggning
 
Lånesläp* Fri byggrådgivning Noga utvalda artiklar
Stäng

Woody Bro söker butikspersonal!

Woody Bro söker butikspersonal!

Är du en glad och engagerad person med intresse för byggmaterial och kundservice? Då är det här jobbet för dig! Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i varierat tempo. Hos oss kommer du att få jobba i ett glatt och positivt gäng med goda utvecklingsmöjligheter.

Om företaget:
Woody Bro har sålt byggmaterial sedan 1982 och är den lokalt starkaste aktören på marknaden. Vi är ett glatt gäng som ständigt jobbar för att uppnå bästa möjliga kundnöjdhet.
Vi är också en del av kedjan Woody Bygghandel, som är en frivilligkedja inom byggmaterial med 6 miljarder i omsättning och fler än 90 anläggningar, och som är Sveriges ledande kedja med ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. Kedjan ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö och utbildning.

Om tjänsten:
Woody bygghandel Bro söker nu personal till vår butik.
Vi söker dig som älskar att ge kunden den absolut bästa servicen. I rollen som butiksmedarbetare är det viktigt att du har ett gott kundbemötande och kan vägleda och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Du kommer jobba i ett team på fyra personer som sköter om och utvecklar vår butik löpande. Tjänsten är tills vidare och heltid 100%. Arbetstiderna är enligt schema varannan vecka 05.45-14.45 och 8.15-17.15 samt en lördag var fjärde vecka 09.00-13.00.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hjälpa våra kunder i kassan

Du kommer även jobba med följande arbetsuppgifter:

  • Beställningar
  • Varuplock
  • Exponering
  • Vissa administrativa uppgifter.
  • Övrigt förekommande butiksarbete.

Om dig:
Vi söker dig med hög social kompetens som brinner för mötet med kunden och inspireras av att bygga nya - samt bevara befintliga kundrelationer. Vi förväntar oss att du har ett naturligt, glatt och utåtriktat arbetssätt.
Som person är du nyfiken, lyhörd, noggrann, kommunikativ och utåtriktad. Du har förmågan att hålla många bollar i luften och trivs att samarbeta med andra. Du har servicekänsla ut i fingerspetsarna och lever efter mottot att ingenting är omöjligt.

För att klara av tjänsten på bästa sätt behöver du ha datorvana, behärska svenska språket i tal och skrift på ett utmärkt sätt. Du behöver även kunna engelska samt inneha B-körkort.

Meriterande är om du har arbetserfarenhet från liknande bransch där du arbetat med försäljning eller kassa. Kunskap inom bygghandeln och byggmaterial är mycket meriterande.

 

Sista ansökningsdag 30 november. Vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor eller vill skicka in din ansökan (CV + Personligt brev) så kontakta Magnus Engström via mejl: magnus.engstrom@woodybro.se

Välkommen med din ansökan!